MY PERSONAL CATALOGUE CONTAINS 0 EXHIBITOR(S) :
Click the star next to the exhibitors name, in order to add the company to your personal list. More information?

PMT Benelux nv Add to my personal catalogue.

Stand: B13

UDIAS Member

Section: Labo

Address:

Haachtsesteenweg 378 - bus 01
1910 Kampenhout
Belgium

Contact:

Phone: +32-16-65 92 92
Fax: +32-16-65 22 05
Email:
Website: www.PMTBENELUX.be

Presentation:

PMT BENELUX

Deeltjestellers

Met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en dienst na-verkoop van deeltjestellers en cleanroommonitoringssystemen, biedt PMT BENELUX merken aan zoals TSI, ACP,PMS en Emtek voor het opsporen van vervuiling in lucht, vloeistoffen, gas, vacuüm en op oppervlakten.

Real-time microbiële detectie:

Luchtbemonsteringstoestellen van TSI met een onmiddellijke detectie van microbiologisch leven in de cleanrooms, LAF-kasten en isolatoren, zonder gebruik van voedingsbodems.

TOC-analysers:

Labo, on-line en draagbare toestellen van GE/Sievers voor het bepalen van TC, TOC en IC behoren tot het gamma evenals TOC-vrije vials en gecertifieerde standaarden.

Steriele desinfectantia en luchtbemonsteringssystemen (via voedingsbodem):

‘Traditionele’ luchtbemonsteringssystemen van Veltek om microbiële contaminatie in de pharmaceutische – en biotechnologische industrie te bestrijden en te controleren.

Testapparatuur voor tabletten, poeders, …:

Dissolutietestapparatuur (manueel tot volledig geautomatiseerd), fysische testapparatuur (uiteenvaltijd, hardheid, diameter, friabiliteit, …), systemen voor geautomatiseerde gehaltebepaling van tabletten, poeders, …van Sotax.


Controle, validatie en kwalificatie van gecontroleerde ruimtes zoals cleanrooms, operatiezalen, isolatoren, incubatoren, microbiologische veiligheidskasten en laminaire flowbanken.
Exhibitor :
Your comment:The exhibitor was added to your personal catalogue.
Did you complete your personal catalogue or do you wish to add one or more exhibitors?

Your e-mail address:
Why fill out your e-mail address?
You will receive an e-mail containing the necessary information to allow you to update or to download your personal catalogue at a later moment (if you should require so).